Nä, slutar blogga här.

Slutar nog blogga här nu! Känns som att det bara är jag som bloggar & Moa har ju ändå sin egna blogg också & sådär, och känns bättre att blogga ensam! Sry, men kommer uppdatera en massor  mer på min egna, är super taggad på att satsa!
http://dmhl.blogg.se/
http://dmhl.blogg.se/
http://dmhl.blogg.se/
image description
-

Big booty bed

Nemen oj vad sociala vi är,Tea vid datorn,Cissi spelar på mobilen & jag snackar tele med Petruskan&Annie,planerar morgondagen. Blir stan först & fixa bankkort sen shopping och myskväll,har förresten satt ihop 2 sängar till 1 säng, man får nog  plats 6 pers här nu! Wiiie :)
image descriptionimage description
:3

Sajk

Är äntligen hemma, sköönt! Har sovit hos Amanda 5 dagar nu, har haft jätte kul men det är alltid skönt att komma hem! Nu sitter jag,Cissi&Tea och äter lite lunch :) Aaaas skön dag iaf, sooligt! Vi är alla jätte sugna på att bada,fast ne..

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3341912/images/2012/pic_191735649.jpg" class="image">

MaxiBoy,Rillan,Mandu&Dess

Kom precis till Amanda med MaxiBoy & Rillan :D Vi ska väl snart sätta på en skräckis & bara mysa, kommer upp ett videoinlägg snart! Puss :)

Fina flickor & pojkar :D

Tiisdag !

Morning :) Öööh, ska typ fixa klart mig nu & äta frukost med Mandu sen drar jag till Rissler & senare ska vi träffa Moa,George & Max(?) Vill hitta på något kuligt idag, men vet inte vad ^^Men ska ta & ringa Rissler nuu, puss !
image description

Mys mys mys !

Ligger i sängen nu med ****** & mysar en massa :D Va i Täby en stund på dagen, köpt nya thigts & åt lunch med en kompis :) Sen träffade jag lite kompisar & nu är jag hos ****** & vi ska precis sätta på en skräckfilm vi hyrt!
Harinte kunnat bloggapå hela dagen eftersom blogg.se appen fukkar ur på min i p h o n e, men har fixat det nuu!
Sover förresten här, så blir väl lite update;) Men ska mysa vidare nu! Puuuss :)
image description
Världens godaste lunch, ja!
image description
Jag&Mandu this morning :)

Mihihi ^^

Jag,Juliah&Amandas lillkusin Louise!
-
Nu drar jag in till Täby , klockan är ju 3 förfan !!

Chai tè & frukuust

Godmorgon babes! Nu är jag&Amanda vakna, jag har vaknat typ 9 varenda dag på början av lovet & nu vaknar jag nästan 1.. ÅNGEST!! Vaknade iaf super glad, Amanda satte på datan & visade en bild vi skrattat åt hela kvällen igår, dog lite när jag nyss vaknat..
HHAHAHA, åh jag dör. Ahja,ska snart ta en dusch,är så ooofräsh! Köpte förresten ett nytt gulligt "linne" från Hollister igår kväll, skit snygg! Kan ju visa den senare, men ikväll sover jag hos en gammal kompis i Täby med 2 killkompisar, super !
Nyvaken,osminkad,ofräsh&allmänt ful .

Snowboard outfit :D

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3341912/images/2012/pic_191265093.jpg" class="image">

OH MY FUCKING GOD!?

När jag kom fram till stugan så börjar vi packa upp.. När allt uppackat och klart säger pappa att han har en present från USA... och gissa vad han tar fram!? EN PÅSE FRÅN VICTORAS SECRET (!) och i den är det full av hudkrämer + en skit snygg magtröja :D

TACK PAPSI!

Känn er avis !

planer för kvällen

ikväll ska jag kanske spela badminton med the familia. Men inte säkert. Eller så ska jag kanske åka till george och sova där med max, denice, juliah, amanda, martell, rissler, erik (eller vet inte vilka det blir) men tror inte det går.. eller juste, jag fyller år imorgon kom jag nyss på, haha kan inte sova där, skojade bara :3 men kanske vara med dom ikväll iallfall!
fula syskonen i somras.

imorgon är min dag :D

åååååh, fyller år imorgon! haha jag och Jeppe kommer nog gå och lägga oss vid 4 eller nått för vi kommer ändå vakna så tidigt annars, (gör alltid det när något roligt ska hända dagen efter). Men inatt kommer vi köpa massa godis (tror jag) :3 och kolla på massa filmer! haha lycka till..

godmorgon!

godmorgon, mår ni bra? det gör iallafall jag :)) mår toppen! haha men idag ska jag bara vara social med familjen för det var ett bra tag sen jag var det faktiskt.. men ska också städa mitt rum och packa för jag åker ju på Onsdag :dd gaaah längtar, fattar ni hur grymt det kommer bli där men BÄSTAVÄN??!!?!!


när jag har problem. går jag direkt till dig. Efter.. så känns allt bättre ♥

Bästa Söndagen !

Det här kommer bli en riktigt grym dag! Mandu ska iväg till Juliah & så blir det shopping & så, jag drar till Tea & Cissi & är med dom under dagen sen vid 6 åker jag till George med Mandu,Max,Rissler,Juliah&Martell, blir myskväll & så sover vi alla där, wii :D Uppdaterar sen!

Sover hos Manduu

Blev en helt random kväll, men slutade bra ! :) Drog ner till Berga&träffade Ellen,Kring,Ella & alla berga kidzen, allt var stelt & fanns inget att göra så jag tog tåget till Täby, Max gullungen fick möta mig,vi gick runt lite & snackade på en massa om allt möjligt sen kom Rissler&Martell, var med dom några timmar sen blev det trubbel med att komma hem så Amanda  gusse sa att jag kunde sova hos henne :* Så nu är jag här & vi har supermys,längtar ihjäl mig tills imorgon dock! Först cupcakes & kista med Mandu&Juliah sen på kvällen träffar vi boysen,Rissler,George&Martell+Maxiboy, så sover vi alla hos honom :*

skypar med Lisen

sitter och diskuterar olika saker med tönten Lisa! hahah den jäveln. Aja älskar dig lisot

förlåt förlåt förlåt

gggaaahh, har inte bloggat på flera dagar nu. Men jag har haft plugg och jag har varit typ "deprimerad" haha eller nått i skolan. Ibland har stunder kommit så det att det känts som om jag skulle gråta!!?? aja kommer blogga tills på onsdag, då ska jag åka till åre med bästavän och då kommer inte uppdateringen vara på topp!!

Edge.

Jag älskar dig ♥

Määääh !

Har jääätte tråkigt !! :( Alla är typ på väg till Sälen/Åre/Romme etc. ÅH , skit dåå. Ska inte deppa ner bloggen en massa nu, men det här suger. Ahja, ska ringa några kompisar & se om  någon kan vara lite sosse med mig ! :3
Hahhahahahahah så fuuuul !!

On My Way To The Paradise

Weekend ;)

(det här inlägget kom upp lite sent,skrev det 9 imorse!)
Godmorgon! Är jätte sliten & känner mig ofräsh & skit & ska snart sätta mig på 2 bussar hem,kul. Sov hos Annie inatt med Petra,,det blev en bra första-dag-på-lovet med tjejerna,och idag tror jag att jag ska träffa Isabel! Sry för den sjukt dåliga updaten men det är lov, men ska ändå försöka! Hörs :3
image description
Söt tönt ♥

Yesterday...

Dagen började med en vanlig skoldag (neheeee) sen efter skolan drog jag, Maja, Johan, Dara, Jessica + Moa till Täby... sen drog Moa och Jessi så vi resten gick och köpta smoothie! Sjukt gott tack Dara :3 sen så gick jag, Maja och Dara runt och shoppade lite.. lite senare så träffade vi Egon, Jason och Alex, så då satt vi och skickade en stund så det var en lyckad eftermiddag! :)

Waky waky shaky shaky!

NU STAVADE JAG FAKTISKT RÄTT MOA!!

nu så har jag äntligen packat klart och sitter nu och deppar för att min data inte funkar.. Eller "laddaren" funkar inte -.-' bajs!

Aja, ska väl fortsätta sitta kvar här i min ytterst bekväma stol ;)

Älskar bilden!

Moa Engström --->

Goodnight sweethearts :*

Älskaaaaa!

Blogg.se har nyss uppgraderar blogg-appen så man kan se statestiken också! Wohooooooo! Awesome xd

ville bara säga det (jävla mobboiffer)

ÅHERRE :O

Typ ingen har bloggar på hela dagen... Fatta panik! Men det kanske beror på att det är sportlov WOHOOOO!

Imorgon så kommer jag åka till tändalen och åka snowboard med Maja.. Så det kommer bli awesome, men tyvärr ingen bloggning :'( hoppas att Moa + Denice bloggar lite :3

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3341912/images/2012/pic_191014993.jpg" class="image">

Miiiina fötter :3

Wäääh vad jag har ont i mina fossingar .. :3 Har gått med höga klackar hela dagen ! Hur som helst har den här kvällen varit den bästa på lääänge ! Jag&Petra var med george,petter,Emil&Max ett tag när vi slutat, sen drog jag&Petter+Petra till mig och kvällen slutade med att jag&Petra drog oss vidare till Täby vid 6,åt middag,subway :3
Och så kollade vi  klockan&insåg att tåget vi skulle ta gick om 5 minuter,så vi sliter av oss klackskorna & springer igenom HELA Täby centrum & jag kunde verkligen inte sluta skratta, men vi hann med tåget !
På vägen sprang vi förbi nära byggarbetare som klappade händerna & ropade "Kom igen då tjejer,kämpa!!" Haha, men nu ska vi myyysa ! Hoppas ni haft en bra Torsdags kväll, snart är det lov !!! :D

-

hemma med JOHAN :D

yeeeeeeeeeeees! sitter just nu och lyssnar på lite mys musik :D Johan får hjälpa mig med mitt barnvaktande för att jag vill inte vara heelt forever alone xd men ska snart fixa lite pankakeeees :D wohoo!

har aldrig gjort det själv förut så det blir ju lite spännande ^^ men Johan ärn typ proffs så det går väl bra typ xd


love

@skuuuuuul

är in skolan nu och försöker ha svenska men asså ja... det går väl helt OK bra!
eller inte, men aja ses senare!


godmorgon

måste skynda till bussen nu men idag mår jag bättre faktskt, fråga mig inte varför :3 men uppdateringen kommer komma lite då och nu! ;) Puss ♥

Godmorgon Torsdag :3

Har försökt väcka Petra i åratal nu,sen klockan sex ( i 40 minuter) men så gav jag upp & har börjat fixa mig istället ^^ Har inte mycket mer att säga, får se vad jag gör idag ! Ha det bra, puss ;)

Eyes

Älskar-t

Har haft super kul ikväll med Petra, tagit massa bilder,skrattat en hel del,sprungit runt i hennes hus med super höga klackar, tagit bilder etc.. ! Nu ska vi sätta på en film & somna till, mys :D Ska fixa 2 glas juice med is & sen fixa med filtar , puss ! :*
-
Älskar blusen :3
Goodnatt !

mys!

Ska fixa en varm choklad och mysa ner mig in min mysiga filt framför en film och bara mysa, det har vart en ganska häcktisk dag så ni vill jag bara ta det lugnt framför tvn resten av kvällen.. det betyder alltså att jag stänger av datorn xd

om min lilla telefon funkar kanske ni får ett sista inlägg därifrån annars får vi hoppas att dom andra bloggar lite ;)


wehååååå!

när jag kommer hem går jag in i mitt rum och gissa vad som låg på skrivbordet!? Ett paket, som jag såklart öppnade på en gång och däri låg väääärldeeeeeeens skönaste + finaste filt! Thanks mami!

borta bra men hemma bäst!

Har nyss ätit middag och hoppade träningen idag för att jag är fett otaggad och spelar ALLTID dåligt på onsdagar (venne varför.....) iallafall så är det här värsta dagen på hela veckan! som ni kanske ser lite längre ner så började vi ÅTTA (låt oss sova människor!?) sen så slutade vi tjugo i fyra... HATAR MITT LIV!

nejmen, det är seriöst djurplågeri (fråga mig inte varför!) usch usch!
men ska försöka få tag i lilla Mosen så att hon kan skicka nya header :3 whoop whoop! den kommer säkert vara skit snygg! måste fixa lite färjgrejor i stillmallen också, då ni!



Ska jag eller inte?

Funderar på att köpa iisblåa linser/mörkblå ! Skulle vara jätte coolt med mitt bruna hår&bruna hy, eller? :D
Kostar ju bara 150:- , värt det! Så vad tycker ni?

.

kom nyss hem och dagen har varit den värsta i mitt liv! nejmen börjar med att skolan börjar 8 och jag var meggaaa trött och höll på att somna dom första 3 lektionerna. Sen får jag världens huvudvärk och åååååååh! aja, är inte på humör.. mår piss! Puss ♥

hatar skolan

fan vad jag hatar skolan! ååh jag orkar inte. Fick F med Jessica på jävla science provet och ms murrey hataar oss! Hatar dig med bara så du vet! :3 nej men fyfan, ska fan byta skola :3 orkar inte .. mahah

Outfit+facelook

Kom precis hem ^^ Blir mc'donalds till middag ikväll sen drar jag mig till Petra & sover där,som vanligt :* Blir myskväll med massa filmer & tjejsnack & planering inför LONDON!! :D ♥
-
-
Ska fixa lite inlägg innan jag drar också! Puss :3

HOLAAAAA

Sitter nu på SO lektion och bloggar... duktig flicka!
nejmen jobbar faktiskt väldigt bra! Jag har Maja & Moa bredvid som är mycekt studieaktiva... typ
men jaja, ska fortsätta skriva på min ytterst tråkiga sydafrika projekt :'/
btw, så tog jag bort ALLA mina lösnaglar för att typ alla redan "ramlat" av.... hehe, men mina naglar är fula nu iaf så ni får ICKE garva åt dom.. hehe
image description
mina fina små lösnaglar ^.^

@school

Har håltimme just nu ^^ Jag,Karen&Frida tog en promenad runt skolan,haha sen tappade jag en nagel så fixade jag den, tönt & sen snackade vi med lite folk :) Har 2 timars håltimme & vi är så äckligt hungriga så vi fuskar lite & ÄTER NU , MIHII ^^ Men vi hörs efter skolan! Puss ♥
image description

Otrött..

Nu är jag inte alls lika trött längre :( Kan ju inte sova! Ligger & sms:ar med gulliga Emil, sjuklingen :/
Har mys kläder, världens skönaste kofta på mig & ligger i en säng med maaassa kuddar! Varför somnar jag inte dåå? :(
Browniie :*

Äckliga Åkersberga.

Åkersberga in my fukking a$$. Man får så jäävla mycket skit när man bor i Berga, fyfan. Jävla håla. Jag tar inte åt mig av eran skit, för ni är så mycket värre. Fasiken vad jag längtar tills jag flyttar bort från alla äckliga människor som bor här (inte riktat mot exakt alla dock).

Sleepy :*

Är läskigt trött så ska gosa ner mig i säängen & sova :D 9 timmars skönhetssömn, slå det va ;)
Nej men har inte mycket att säga, JO en sak! Idag är det ju fettistisdagen=äta hur mycket semlor man vill & vi fick semlor på lunchen i skolan, så jag&Petra åt först en massa mat sen tröck vi i oss 3 semlor, sjukt att jag får in så mke mat i min lilla maaagis x) Men ska sova nu, puss!
image description
Riktigt het , fast nä :)

Sämst kamera :#

image description
-.-

Nails :3 ♥

Sitter i soffan & mysar framför TV:en just nu ^^ Ska precis kolla 2 and a 1/2 men, har också precis fixat mina naaglar :D Allt blir så mycket snyggare med långa snygga naglar ;)

älskar bilden, älskar er!

säger godnatt nu!

stänegr av datorn för hörde nyss att House börjat :o ÄLSKAR HOUSE!
så nu säger jag godnatt och hoppads ni sover super gott!! :D

dusch dejt - whoop whoop!

*R U B R I K*

SVAR!



svar: Nej Petra är inte rysk hon är helt svensk tror jag iaf... men rysk är hon inte :) det var så lite!

HAHAH, rekomenderar er alla att kolla!


SER NI STARTSBILDEN!? JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR :'D

Hemma!

Har precis kommit hem från träningen... var fett otaggad och det gick skit :/ så har funderat på att sluta och kanske köpa hem ett springband och lägga upp en "plan" vad jag behöver göra varje dag för att hålla mig i form :3

håller på att ladda upp videoinlägget på youtube så det kommer nog upp i nästa inlägg!


loveu guys!

idag.

Idag var jag först i skolan och matteprovet gick perrrfaa! haha bara för det kommer jag få jätte dåligt betyg men jag hoppas på bra :)) Men iallafall! efter skolan drog jag och Cornelia till henne och åt lite och så. Sen kom Denice och då tog vi massa bilder och så till bloggen!

Romme


japp, här är bilderna från romme med klassen! Jag vet att det är sent men bättre det är aldrig. Jessica har äntligen lagt upp alla nästan! ;) ♥

Hemma med mois i väntan på dess :3

nu så mobbar Moa mig för att jag låter som ett retard när jag listade ut hur man laddar kameran... :'/
haha xd men iallafall snart kommer lilla Dess och då jävlar :3 wohoooooo!

skulaaaaaan!

är i skolan nu och väntar på att näst sista lektionen ska börja... efter skolan drar jag och Moa hem till mig, lite senare så kommer Denice så tar vi lite bilder till bloggen :D wehååå!

så då fixar vi kanske en header + design ;)

image description

Gäälet

Det är helt sjukt vad trött jag är ! Har nog aldrig tränat såhär mycket på en kväll.. Snacka om värk i rumpan&benen jag kommer ha imorgon! Nu är vi iaf hemma, nyduschade & har kört i oss en maassa glas vatten med is i & morötter, vi kör all in nyttigt här! Sov gott, så hörs vi imorgon! ;)

Fisen

gaaah, jätte tröött nu, har pluggat massor och messat med några och inte hunnit göra så mycket mer faktsikt! Nu ligger jag i sängen och messar med Fisen, planerar massa planer tills på fredag! Kommer bli bääst!
Har saknat den tösen!
haha jag och jessica för 2 år sen!

Ego ego ego

Nu ska vi köra på värsta träningspasset! En massa situps,rumpövningar & sen en joggingtur runt hela SVINNINGE vilket motsvarar 1,5 mil !! Wiie, kämpare ;) Ha en bra kväll!
image descriptionimage description

life rocks your body around!

wehååå!

drar på träning nu.. har pluggat alla svarta sidorna så nu är jag smart WEHÅÅÅÅ!
nejmen, det kommer säkert gå sämst... tur att Oscar sitter bredvid som "alltid" stimmar livet på prov så det kommer väl gå awesome... typ ^.^ aja, men kan nog det viktigaste iaf, men nu måste jag byta om!



Mihii ^^

Fina tjejor :)

Petrus & Moa gossisar :3

Nu sitter jag hos Petra med Moa & vi ska precis börja baka! Det blir tjejkväll & sen sover jag hos Petruskan bestis ♥
Blir en GRYM Måndags kväll, perfect början på veckan! :) Vi ska försöka göra ett videoinlägg också, försöka ;)
Sen ska jag försöka få tag på mitt like-objekt ♥
image description
Gossisar :3

Dag 2: En bild på personen som vet mest om dig.

denna tjej vet allt, och det vet du att du gör!

HEMMA NU

ÅÅÅÅÅh, jag skrev ett jätte långt inlägg men det försvann..... fuck! aja! kom hem från skolan för inte så jätte länge sen för var med jessica en liten stund på dagen. Vi köpte massa gott, haha sååå feta! Men sen behövde hon gå för hon skulle ha dans -.-!  Men nu MÅSTE jag plugga, Puss
HAHA I SKOLAN PÅ JUMPAN!

Homiiiie

Har precis kommit hem och tagit ett varmt glas Oboy :3 sjuukt gott!
Idag hade vi matte prov, eller bara E-delen så det var bra eftersom jag inte hade pluggat.. duktigt Cornelia!
Så nu är det bara att sätta igång med pluggandet så att jag har en liten aning om vad som kommer vara på provet imorn xd wohoooo jag kommer få A......

Mååndag !

Morning :D Sitter i skolan nu med tjejerna , som vanligt så pluggar vi inte & pratar istället på lektionerna ;)
Nej men ska faktiskt göra alla läxor & prov m.m från & med nu! Idag lovar jag att uppdatera om mer roliga saker, så tråkigt med vanliga inlägg bara ! Vi får köra mer på videoinlägg, snygga bilder & tips, vad sägs om det? :)image description

Oufit & Facelook!



Kofta - Gina Tricot & Linne - Gina Tricot & Treggings - Hollister ♥

godmorgon skruttiiiisar!

Hinner nog precis göra ett-eller-två snabba inlägg :3 snäll som jag är tänker jag på er också :D
Försökte lägga in lite inlägg från mobilen men SÅKLART så laggade den och inget publicerades :/ menmen.. vad ska man göra? Idag börjar jag typ kvart över 9 då det är rätt chill, men sen så slutar jag kvart över tre, inte lika chill kanske :o

nyss duschat!

ligger och messar med några sötisar just nu och har precis duschat och fräshat upp mig lite. Använt ansiktsmask, bodylotion, bodyscrub, reccinolja osv. Så nu blir det snart sängen och bara ligga och mysa!
Blir nog sista inlägget för mig här. Så godnatt på er så hörs vi imorgon!
Puss ♥

nightii ♥

Nu ska jag sätta på en film & bomba med filtar,täcken&en maaaassa kuddar i sängen & MYSA GALET :)
Tagga sista veckan i skolan sen LOOOOV :D Är sååå glad, men ska satsa gärnet på lektionerna i skolan nu sista veckan ! Duktiig Dess :D Men vi hörs imorgon on the morning, natti ♥

nu blir det duschen

*rubriken*

Dag 1: Din facebook profilbild med flest likes.

tycker själv att det är den fulaste men den har flest likes så!

börjar i nästa inlägg!

jag kör denna sak på den här bloggen också!

Dag 1: Din facebook profilbild med flest likes.

 

Dag 2: En bild på personen som vet mest om dig.

 

Dag 3: En viktig person i ditt liv.

 

Dag 4: En bild som visar hur du mådde förut.

 

Dag 5: Dagens outfit.

 

Dag 6: En låt som betyder mycket

 

Dag 7: Åtta bekännelser.

 

Dag 8: En bild på en tid du saknar.

 

Dag 9: En gammal och en ny bild på dig själv.

 

Dag 10: En bild från din förra sommar.

 

Dag 11: Bakrund på mobilen.

 

Dag 12: En puss eller kram bild med dig och någon annan.

 

Dag 13: Några favorit citat.

D

Dag 14: En bild du tycker visar kärlek.

 

Dag 15: En bild som får dig at

 

Dag 17: En bild på dig och någon vuxen person.

 

Dag 18: En bild på dig och någon i din familj.

 

Dag 19: Din mobiltelefon.

 

Dag 20: Bilder på ditt/dina favorit klädesplagg.

 

Dag 21: Något du önskar dig från tomten.

 

Dag 22: Din nuvarande profilbild på facebook.

 

Dag 23: Visa ditt rum.

Dag 24: En bild på dig från din förra julafton och en från iår.

gosiga jag och Fisen!

Moa Engström

Hej, detta är mitt andra inlägg och nu ska jag berätta lite om mig själv!
Jag heter Moa Engström och jag är 14 år om prick 8 dagar. Jag går just nu i Engelska skolan tillsammans med Denice och Cornelia. Jag kommer blogga mycket om mina kompisar, problem, tips och åsikter! Uppdateringen kommer vara på topp nu i början iallafall men efter ett tag brukar jag ofta tröttna på att blogga men det är bara att kommentera mycket så får jag min pepp, hoppas ni följer bloggen!
Puss

/Moa

Hej allihopa, Jag är den tredje som ska blogga här! Jag har tyvärr inte bloggat här innan eftersom att jag har varit borta i helgen och haft fullt upp, Dessutom har jag en till blogg at sköta. Men nu ska jag börja blogga här också! Jag berättar lite vem jag är i nästa inlägg!
Puss

Länkbyte :)


tycker alla kollar in på dena här tjejens blogg! Hon uppdaterar ofta & roligt! lovar att ni inte kommer ångra er ;)
tryck på bilden eller →hääääär

HAHHAHA, dör :'D

tror du på kärlek vid första ögonkastet eller ska jag gå förbi en gång till?

Plugg :(

Har precis gjort klart min Engelska presentation typ ! Im so proud of being proud over myself ♥
Jag ska minnsan få ett A+++++ i Engelska ;) Nu ska jag baka bullar & sen får vi se vad jag hittar på :3
Men ni får erkänna att vi är riktigt duktiga på att uppdatera, eller hur? :D

resultat av: semlor :3


det är sådär dom ska se ut... jag vet att ni är avundsjuka MOHAHAHHA :3

blogg-jobb!

nu så har jag fixat lite småtdetaljer med bloggen.. men är ännu inte nöjd :/ ska förska fixa lite mer ikväll, om ni inte ser det så tryck f5 :) det blev helt OK ändå!

whoop whoop!

orkade verkligen inte med våran förra... så jag gjorde den här lite snabbt bara ^^ soo... press f5 everybody!

Länkbyte

Klicka in på Alicias blogg på bilden eller Här! Alicia är en söt tjej som skriver om sitt liv som 98:a,roliga tävlingar,tips,hissar&dissar m.m , värt att klicka in!

Happy ♥

ÅH ni förstår inte hur mycket jag längtar till sommaren! Ingen skola, inga jobbiga prov att tänka på, allt bara flyter, man gör precis vad man vill göra, kan vara uppe på nätterna & sova på dagarna, nej nu är jag trött på kylan&vintern. Ge mig sommar istället ♥

Instagram @

Har börjat använda min Iphone igen så har också börjat använda Instagram :)
Så om ni har lust, följ mig! Jag följer alla som följer mig ;)
Denicemarleey@
image description

Sunday :3

Hola bebisar ! Ska precis ta en dusch nu, känner mig jäätte ofräsh. Men idag är det söndag, vilket betyder vara-hemma-hela-dagen-och-fetta-sig-med-godis-och-chips-framför-TV:en-och-blogga. Måste bara göra klart min powerpoint presentation, ska göra den riktigt bra :) Puss så länge!

tjockis-tisdag..

fet-tisdag på tisdag = semlor :o just nu så håller jag på att hjälpa mamma med lite semlor :3 älskar semlor men hatar mandelmassa.. euuwh det är icke gott! men grädden därimot! jagvet att jag är tjockis som bara äter grädden på semlor ♥
menmen? vad ska man göra xd

ni kan få se resultatet sen.. lovar att dom blev kaos eftersom jag hjälpte till, allt jag gör blir alltid lite failat x)

todaaaay!

Idag så ska jag nog ta det rätt lugnt..har haft skit kul hela helgen så nu behöver jag växla ner lite haha xd
Ska nog go upp fixa lite frukost i min onepiece och sen mysa mig ner i soffan.. GOSSEEE

men ska nog fixa till mitt hår först knullruffs, ajaj ser ut som ett troll :o


old is gold ♥

mysigt värre!

Igår så var det middag hos Klara så jag var med henne hela kvällen och myste :)
vi satte på en film och stack och köpte godis för 60:- så ja... kvällen blev faktiskt väldigt bra ändå!

just nu har jag precis vakant och försöker få tag i Moa så att hon kan få inloggningsuppgifterna så att hon också han blogga ^.^ haha

Yaay :3

Kom nyss på mitt lösenord till Appstore så nu har jag templerun&blogg.se appen! Kom hem vid 3 idag, har bara tagit det lugnt,kollat film med familjen & ätit en super god middag:) Nu ska jag fixa cola+godis & sätta på en tjejig film!
image description
Puss så länge ♥

bästa frukosten någonsin right?

tjena mittbena :3

Denice drog nyss :/ men vi får se om hon komemr tillbaka sen... Denice om du ser det här ring!
snackade nyss med Klara om familjemiddagen ikväll + lite andra saker som jag måste ta med Denice..

Iallafall så ska jag kanske dra och träffa Klara och fixa oss innan middagen ;) tar foton med mobilen och sen så får vi se om det blir någon bloggning, om det blir det så blir det nog från telefonen :)
image description

älskar dig honey boney :*

godmorgon sömntutor ;)

Nu så har jag & Denice nyss vaknat och fixat oss.. så snart drar vi till berga och kekar pizza till lunch :3
så det blir mysigt, annars så hade vi tänkt att tare lugnt på dagen, sen senare ikväll så ska vi träffa Klara (kanske Moa) + lite guys.. så det kommer bli najjsigt!


haha ♥

Mys kväll!

image description
Ligger i Cornelias säng just nu och spelar temple run ,åh vilken tönt jag är! Har haft en super mysig & rolig dag med Cornelia även fast Klara inte kunde vara med :( Men nu ska vi sätta på en riktig tjejfilm sen skräckis, Puss!

f5 alla!

har nyss fixat en tillfällig header... imorn så tar jag, Moa & Dess lite nya bilder alla tre tillsammans som vi kan ha som header senare :D så det blir nog awesome!

whoop whoop...!

Tjenna snyggingaaaar! som ni kanske ser så har precis jag, Denice & Moa fixat en blogg tillsammans! så ska verkligen satsa (säger typ alla när dom nyss startat ny blogg... men vi är iaf fullt seriösa + att vi är tre så då blir det awesome update!)
whoop whoop!

Vi ska fixa design och sen så blir bloggen perfa! wehåå.. men nu så ska jag & Denice fortsätta våran ytterst mysiga tjejkväll! haha xd

RSS 2.0